Naše voditeljke „zalutale“ na TV: One su se školovale za sasvim druge profesije…


 

Mnoga lica koja pratimo na malim ekranima fasvciniraju pojavom, elokventnošću, inteligencijom i lepotom, a malo ko zna šta je našim lepim voditeljkama profesija. Neke su uspele i bez diploma fakulteta da postignu veliki uspeh, o njima detaljnije pročitajte u Blicu.

Jedna od najuticajnih voditeljki, koja je ostavila veliki utisak nekada na političku scenu i škakljive teme, jeste svakako Olivera Kovačević. Rođena je u Zrenjaninu, svoju karijeru započela je u Politici, a ztim na Pinku. Trenutno je urednik zabavnog programa na RTS-u. Olivera je diplomirala socijologiju na Filozofskom fakultetu.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Olivera Kovacevic (@kovacevicolivera) on Jan 22, 2020 at 7:14am PST

Rada Radenović je karijeru započela na TV Pink, a zbog njenog izgleda mnogi su je nazvali srpskom Hali Beri. Rada je želela da studira orijentalistiku, ali upisala je Pravni fakultet.

Minja Maletić svakako spada u jedno od najlepših lica sa malih ekrana, a voditeljkin talenat je još u detinjstvu prepoznala njena majka. Minja je pohađala časove glume da bi po završetku treće godine gimnazije upisala i akademiju. Ipak, Minja nakon prve godine shvata da to nije poziv koji bi je usrećilo, te upisuje Medicinski fakultet. Po završetku studija, nije uspela da nađe posao u struci i nekako sudbonosno, kamere su bile spremne za nju.

 

 

 

 

Source link

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.