SUPERSTAR TOM DŽONS PROSLAVIO 80. ROĐENDAN: NE ŽELIM DA STANEM, PEVAĆU DOK GOD DIŠEM


Ser Tom Džons napunio je 80 godinu i poručio da će pevati dokle god diše. Velška i svetska muzička legenda tvrdi da mu starenje ne smeta, jer su mu “uspomene čudesne”.

U razgovoru za BBC kazao je i da ga karantin zbog koronavirusa podseća na dvogodišnju izloaciju zbog tuberkuloze kada mu je bilo 12 godina.

Saosećam sa svima koji ne mogu da izađu napolje i igraju se – rekao je čuveni pevač.

Ser Tom, koji je odrastao u velškom gradiću komercijalno je izuzetno uspešan muzičar s više od 100 miliona prodatih ploča i hitovima poput “It’s Not Unusual”, “Green, Green Grass of Home”, “Delilah”, “She’s a Lady”, “Kiss” i “Sex Bomb”.

Šezdesetih godina prošlog veka bio je jedna od najvećih svetskih zvezda, gotovo uz bok Elvisu ili Sinatri. Kroz karijeru se stalno menjao, od popa i roka do kantrija, pa je preko gospela, soula i bluza stigao i do elektronske i plesne muzike.

Stići do osamdesete i imati tako divne uspomene, ne želim da stanem. Hvala publici i svima koji su bili uz mene – rekao je Džons BBC-ju i dodao:

Bog je prema meni bio dobar i glas je još tu. I sve dok je tako, pevanje uživo, pred publikom je ono što želim – kazao je pevač čiji glas opisuju kao “grleni bariton”.

Zbog mera ograničenja koje su u Britaniji još na snazi, Džons nije imao veliku proslavu rođendana, no on zna što je izolacija. Dve je godine proveo kod kuće, u svojoj sobi, nakon što mu je kao detetu dijagnostifikovana tuberkuloza.

Sećam se toga i pitam se kako se današnja deca nose s time. To me naučilo da zdravlje ne uzimam zdravo za gotovo – kazao je vitalni pevač.Source link

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.